فراخوان ششمین جشنواره فرصت های شغلی روشنا

ششمین دوره جشنواره فرصت های شغلی روشنا 8 الی 10 اردیبهشت 98 در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار خواهد شد.
فراخوان ششمین جشنواره فرصت های شغلی روشنا

دانشگاه علامه طباطبائی، یکی از دانشگاه‌های پیشروی کشور در حوزه‌ی علوم انسانی و اجتماعی است که هر ساله، در راستای دستیابی به رسالت والای خود در مسیر ایجاد پیوند با صنعت و جامعه، معرفی دانش آموختگان و دانشجویان خود به شرکت‌های برتر ایرانی و کمک به فراهم آوردن بستری برای انتخاب نیروی انسانی مورد نیاز صنعت، با فراهم آوردن فضای مناسب برای شرکت‌ها و سازمان‌های برتر کشور در عرصه‌ی کسب و کار، امکان تامین منابع انسانی مورد نیاز این مجموعه‌ها را از میان بهترین دانشجویان و دانش آموختگان ایجاد می کند. در این راستا و برای ششمین سال متوالی، جشنواره‌ی فرصت‌های شغلی روشنا از 8 تا 10 اردیبهشت ماه سال ۱۳۹8 با مشارکت تمامی دانشکده های و پژوهشکده های دانشگاه در حوزه هایی چون: مدیریت و حسابداری، اقتصاد، علوم ریاضی و رایانه، حقوق و علوم سیاسی، روانشناسی و علوم تربیتی، علوم ارتباطات، علوم اجتماعی، ادبیات فارسی و زبان های خارجی، بیمه اکو و تربیت بدنی و علوم ورزشی برگزار می گردد. از این رو از علاقه مندان به همکاری دعوت می‌‌شود تا با مشارکت فعال خود در این جشنواره، ما را در تحقق رسالت ایجاد پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه یاری رسانید.

نحوه ی همکاری:

-         معرفی شرکت های علاقه مند به مشارکت در جشنواره توسط اعضای هیات علمی و دانش آموختگان دانشگاه

-         همکاری انجمن های علمی و دانشجویان در فرایند برگزاری جشنواره

-         دریافت غرفه و ارائه فرصت های شغلی و کارآموزی توسط سازمان های متقاضی و صاحبان کسب و کار

اطلاعات بیشتر در مورد جشنواره : https:// goo.gl/hgpyGf

شماره تماس مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی: ۴۸۳۹۲۶۵۱ و ۴۸۳۹۲۶۵۳