برگزاری نمایشگاه کار آنلاین برای اولین بار در ایران

دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری شرکت ایران تلنت برای اولین بار در ایران اقدام به برگزاری نمایشگاه کار آنلاین می نماید.
برگزاری نمایشگاه کار آنلاین برای اولین بار در ایران

این نمایشگاه که کاملا استفاده از آن رایگان می باشد ، به منظور جذب دانشجویان و فارغ التحصیلان برتر کشور با حضور شرکت های معتبر ایرانی و بین المللی در روز چهارشنبه 12 دی ماه از ساعت 9 صبح تا 5 بعد از ظهر  برگزار می گردد .

مزایای استفاده از نمایشگاه :

·         ارسال رزومه برای شرکت های معتبری که در صدد جذب فارغ التحصیلان بدون سابقه کار هستند

·         امکان مصاحبه آنلاین با مدیران و کارشناسان جذب شرکت ها

·         شناسایی توانمندی ها و نیازهای فرد برای استخدام

·         امکان حضور در چندین مصاحبه شغلی با شرکتهای مورد نظردر یک روز

نحوه ثبت نام در نمایشگاه :

برای ثبت نام در نمایشگاه کار آنلاین ضروری است که دانشجویان در ابتدا نرم افزار Talent Coach   را از طریق نرم افزار بازار ، گوگل پلی یا لینک زیر دانلود کرده و پس از نصب نرم افزار، وارد فضای آن شده و  اطلاعات کاربری خود را تکمیل نمایند سپس وارد منوی نمایشگاه آنلاین کار شده و از میان شرکت های موجود در نمایشگاه ، شرکت­های مورد علاقه خود را انتخاب نموده و سپس از طریق گزینه "رزومه های ارسالی من" لیست رزومه های ارسالی خود را بررسی نمایند .

لازم به ذکر است که با توجه به محدود بودن زمان برگزاری نمایشگاه ، دانشجویان بهتر است نسبت به تکمیل پروفایل کاربری و بررسی موقعیت های شغلی ارائه شده توسط شرکت ها، از روزهای قبل اقدام نمایند .

برای نصب نرم افزار می توانید به لینک زیر مراجعه کنید :