مهارت هایی که باید بیاموزید تا استخدام شوید

۰۹ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۲۶۹ دانستنی ها و ایده ها رویدادها و اطلاعیه ها
مهارت های مورد نیاز کارفرمایان برای استخدام متقاضیان کار در سال های 2014 تا 2016
مهارت هایی که باید بیاموزید تا استخدام شوید

شکاف بین مهارت‌های مورد نیاز بازار کار و مهارت‌های متقضیان کار، یکی از دلایل مهم بیکاری دانشجویان بعد از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه‌هاست. آگاهی از نیازهای مهارتی کارفرمایان به دانشجویان برای یادگیری مهارتهای متناسب با اهداف شغلی ایشان کمک می‌کند. از طرفی رشد سریع کاربرد کامپیوتر در کسب و کارها و اتوماسیون وظایف، ضرورت آموزش مادام‌العمر کارکنان را به دنبال داشته است که برای این کار باید کارکنان مهارت‌های جدید مرتبط با کسب و کار خود را شناسایی کنند. وب‌سایت http://www.nesta.org.uk با بررسی میلیون ها آگهی شغلی آنلاین ارائه شده در انگلستان نقشه مهارت‌های مورد نیاز مشاغل را طراحی و تصویری دقیق از آخرین مهارت‌هایی که در طیف وسیعی از مشاغل مورد نیاز است ارائه کرده است:

10 مهارت مهم برای کارفرمایان در سال 2014 الی 2016 :
بررسی آگهی های شغلی در این سال‌ها بیان‌گر اهمیت مهارت های بین فردی مانند خدمات مشتری و کار تیمی، و همچنین شایستگی های اساسی چون مهارت نوشتن و حل مساله برای استخدام افراد است.

• مهارت های ارتباطی
  • مهارت های سازمانی
  • برنامه ریزی
  • خدمات مشتری
  • مایکروسافت اکسل
  • مدیریت کسب و کار
  • کارتیمی/ همکاری
  • نوشتن
  • جزئی نگری
  • فروش

10 مهارتی که در سال های اخیر در آگهی های استخدامی بیشتر به آن اشاره شده است:
این مهارت‌ها سریع‌ترین رشد را در بین سال های 2012 تا 2016 داشته‌اند. این رشد یا به‌علت افزایش پست خالی در این مشاغل است یا به‌علت افزایش طیف مشاغلی است که به این مهارت‌ها نیاز داشته‌اند. تعدادی از این مهارت‌ها مربوط به مراقبت از دیگران، مانند مراقبت از بیمار، سلامت روان و کار با بیماران مبتلا به زوال عقل است. گروه دوم از این مهارت ها منعکس کننده فرصت ها و تهدیدات زندگی در دنیای ارتباطات، مانند دیجیتال مارکتینگ، داده های بزرگ، شبکه های اجتماعی، امنیت اطلاعات و نرم افزارهای امنیتی است.

• داده های بزرگ
  • تجربه در صنعت فناوری اطلاعات
  • حسابداری قراردادها
  • آموزش بدو خدمت
  • بازاریابی دیجیتال
  • امنیت اطلاعات
  • لجستیک حمل و نقل
  • توسعه وب front-end  (توسعه رابط کاربری)
  • مراقبت از بیمار
  • سلامت روان

10 مهارتی که در سال های اخیر در آگهی های استخدامی کمتر به آن اشاره شده است:
این مهارت‌ها کمترین رشد یا بیشترین سقوط را در سال های 2012 تا 2016 داشته اند. شاید درج وجود مهارت های اساسی کامپیوتر و اینترنت در آگهی های استخدامی در دنیای دیجیتال بسیار مورد انتظار باشد اما از آنجا که بیشتر کارفرمایان داشتن این مهارتها را کاملا به رسمیت می شناسند، دیگر نیازی به ذکر آنها در آگهی‌های شغلی نمی‌بینند. و یا دلیل توجه کمتر به آن‌ها این است که این مهارت ها دیگر مورد نیاز نیست یا واژه دیگری به جای آنها استفاده می شود.

• مدیریت انبار
  • مهارت های عمومی اینترنتی
  • طراحی مواد
  • طراحی مکانیکی
  • فروش آگهی های تبلیغاتی
  • بیمه گر
  • خرده فروشی
  • آموزش انگلیسی
  • کنترل عددی کامپیوتر
  • سایر مشاغل مرتبط

به زودی مهارت های مورد نیاز هر یک از مشاغل به صورت تفکیک شده ارائه خواهد شد.