ششمین دوره رویداد تخصصی کارآفرینی چکاوک در حوزه علوم انسانی و اجتماعی

ششمین دوره رویداد تخصصی کارآفرینی چکاوک در حوزه علوم انسانی و اجتماعی

تاریخچه:

رویداد «چکاوک» اولین بار در آبان ماه سال 1395 با همکاری و مساعدت مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی دانشگاه علامه طباطبائی و به میزبانی دانشکده اقتصاد با هدف فرهنگ سازی و آشنایی دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه با الفبای کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار و همچنین ایجاد ارتباط متقابل بین دانشگاه، صنعت و جامعه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی، برگزار ‌گردید. در این رویداد برای دانشجویان و دانش‌آموختگان مستعد و علاقمند به راه اندازی کسب و کار، در قالب برگزاری کارگاه‌های عمومی و تخصصی تلاش می شود تا ضمن آموزش مفاهیم مقدماتی کارآفرینی و آشنایی با فضای کسب‌وکار در کشور، شرکت کنندگان با ایده پردازی و تشکیل تیم های کارآفرینانه، با یکدیگر  به رقابت پرداخته و در نهایت تیم های برتر، در مراکز نوآوری دانشگاه جهت توسعه بیشتر ایده های کسب و کاری خود مستقر شوند. لازم به ذکر است تاکنون 5 دوره از این رویداد برگزار گردیده است.

معرفی رویداد ششم:

رویداد ششم با عنوان چکاوک 1402 با هدف آموزش مفاهیم کارآفرینی و ارائه خدمات مربی‌گری و تسهیل تیم سازی بین دانشجویان، دانش‌آموختگان و اساتید علاقه‌مند به راه اندازی کسب‌وکار، کمک به استقرار تیم های کارآفرین و صاحب ایده در مرکز نوآوری دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه و نیز شکل گیری ارتباط مؤثر با شتاب دهنده‌ها و سایر شرکت های موجود در زیست بوم کارآفرینی و نوآوری دانشگاه از تاریخ 11 لغایت 14 دی ماه برگزار  می گردد. در این دوره به صورت گام به گام، شرکت کنندگان با مراحل مختلف راه اندازی کسب و کار از ایده پردازی تا نحوه ارائه و جذب سرمایه گذار آشنا  می شوند. لازم به ذکر است شرکت کسب و کارهای نوآورانه جهش، مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه را در تحقق این هدف یاری می رساند.

مخاطبان رویداد:

• اساتید و دانشجویان آن ها که با ایجاد یک تیم در تلاش هستند تا ایده کسب و کاری خود را توسعه دهند.
  • دانشجویان ویا صاحبان ایده که با تشکیل یک تیم متوازن و تخصصی در تلاشند تا گام های اول راه اندازی کسب و کار خود را طی نمایند.
  • دانشجویان و دانش آموختگان متخصص در حوزه های برنامه نویسی، هوش مصنوعی، مدیریت، حقوق و...
  • دانشجویان علاقمند و مشتاق یادگیری فرایندهای کسب و کار

جوایز رویداد:

• تیم اول: 100 میلیون تومان جایزه نقدی و غیر نقدی (شامل استقرار در مرکز نوآوری و آموزش کل اعضای تیم در بوت کمپ های تخصصی دانشگاه)
  • تیم دوم 80 میلیون تومان جایزه نقدی و غیر نقدی (شامل استقرار در مرکز نوآوری و آموزش کل اعضای تیم در بوت کمپ های تخصصی دانشگاه)
  • تیم سوم 60 میلیون تومان جایزه نقدی و غیر نقدی (شامل استقرار در مرکز نوآوری و آموزش کل اعضای تیم در بوت کمپ های تخصصی دانشگاه)

تذکر: ثبت‌نام در رویداد به‌صورت انفرادی و گروهی امکان‌پذیر است اما اولویت با تیم ها و افراد صاحب ایده می باشد.فرآیند تیم‌سازی در تاریخ سه شنبه 12 دی ماه انجام خواهد شد.

برنامه رویداد:

عنوان فعالیت

روز/تاریخ

زمان

افتتاحیه و معرفی رویداد

دوشنبه 11 دی

کارگاه نحوه ایده پردازی و تفکر طراحی

دوشنبه 11 دی

کارگاه طراحی مدل کسب و کار

اعلام ایده های اولیه و تیم سازی

کارگاه نحوه ارائه به سرمایه گذار

سه شنبه 12 دی