جذب نیرو از میان رتبه های برتر دانشگاه در شرکت توزیع نیروی برق استان آذربایجان شرقی

۰۹ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۰ کد : ۲۳۲۳۹ اخبار اطلاعیه های اشتغال و کارورزی

شرکت توزیع نیروی برق استان آذربایجان شرقی در نظر دارد از میان فارغ التحصیلان ممتاز 5 سال اخیر دانشگاه های برتر کشور در مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته های زیر و با رتبه های اول تا سوم در میان رشته و گرایش های مربوطه، از طریق مصاحبه و بررسی سوابق نسبت به جذب و گزینش آن ها از میان فارغ التحصیلان بومی استان اقدام نماید. علاقه مندان واجد شرایط می توانند درخواست خود را به انضمام تصویر مدرک و گواهی تأئیدیه رتبه به ایمیل مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه به آدرس Karafarini.allameh@gmail.com  ارسال نمایند.

ردیف رشته تحصیلی گرایش تحصیلی
1 حسابداری کلیه گرایش ها
2 حسابرسی کلیه گرایش ها
3 اقتصاد و علوم اقتصادی مالی - بازرگانی - پول و بانکداری - صنعتی - توسعه اقتصادی و برنامه ریزی