آگهی جذب کارآموز و کارشناس تدوین کسب و کار و ارزشگذاری در شرکت دانش بنیان دادفلامینگو

۰۵ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۵ کد : ۱۸۷۵۶ اخبار اطلاعیه های اشتغال و کارورزی

گروه بین‌المللی فلامینگو دارای دفاتر خارجی و داخلی، برندی است معتبر و فعال در حوزه خدمات تجاری‌سازی فناوری‌های پیشرفته که دادفلامینگو (اولین شرکت دانش بنیان کشور در زمینه خدمات حقوقی و ارزشگذاری)، یکی از زیرمجموعه های آن است و در محورهای ارزشگذاری فناوری و انواع دارایی های نامشهود، ارزشگذاری سهام شرکت های دانش بنیان، ارزشگذاری استارتاپ، تجاری سازی فناوری، ارایه خدمات مشاوره حقوقی، تدوین و انعقاد انواع قرارداد اقدام به فعالیت می نماید.
این شرکت به منظور تکمیل کادر خود در زمینه انجام مطالعات و تحقیقات بازار و تحلیل کسب و کار از میان افراد واجدالشرایط اقدام به جذب نیرو می نماید.
متقاضیان  می توانند رزومه خود را به ایمیل falahi.ho@gmail.com ارسال نمایند.
شرایط عمومی:
توانایی تدوین طرح کسب و کار و گزارش امکان سنجی اقتصادی
ترجیحاً آشنا به مفاهیم و روش های ارزشگذاری سهام، استارتاپ و فناوری
مدل سازی مالی و اقتصادی دراکسل؛
توانایی درک مفاهیم به زبان انگلیسی؛
جنسیت مهم نیست
امکان بهره مندی از فرصت امریه سربازی فراهم است.