دوره کارآموزی همراه اول

آکادمی همراه اول وابسته به شرکت ارتباطات سیار ایران برگزار می‌کند.
دوره کارآموزی همراه اول

کارآموزی سازمانی یا Internship مدلی فراگیر برای شناسایی، ارزیابی، جذب، آموزش و اجتماعی سازی کارکنان جدیدالورود به سازمان‌هاست. این مدل به عنوان الگویی کارآمد سالیان طولانی است که در اکثر شرکت‌های معتبر بین المللی پیاده سازی می‌شود و علاوه بر کمک به سازمان‌ها برای یافتن نیروی انسانی با انگیزه و توانمند، مسیر بسیار مناسبی را نیز برای کارجویان فراهم کرده که بتوانند کارراهه شغلی خود را بر اساس الگویی مبتنی بر آموزش و شایستگی آغاز کنند؛ از این رو کارآموزی سازمانی با کارآموزی دانشگاهی که در کشور ما متداول‌تر است تفاوت هایی دارد. در مدل های کارآموزی سازمانی نیازی به معرفی نامه دانشگاهی وجود نداشته و حتی افراد دارای مدارک تحصیلی مختلف از کارشناسی تا دکتری نیز می توانند در کارآموزی های سازمانی شرکت کنند. کارآموزی سازمانی غالباً در یک بازه زمانی از پیش مشخص‌شده و به صورت دوره‌ای در سازمان‌ها برگزار می‌شود و طی آن کارجویان، زیر نظر مربیان با تجربه سازمانی بالا، علاوه بر فراگیری توانمندی‌های علمی و عملی مرتبط با کار، با فضای کاری و همکاران خود آشنایی کاملتری پیدا می‌کنند، با فرهنگ سازمانی از نزدیک روبرو می‌شوند و نهایتا طی یک ارزیابی جامع در پایان دوره و در صورت وجود علاقه‌مندی دو طرفه، حتی امکان همکاری های بلند مدت نیز قابل تصور خواهد بود.

جهت اطلاعات بیشتر و ثبت نام به لینک زیر مراجعه نمایید: