جذب نیروی کارورز دوره دکتری

۲۳ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۰۸۲ اطلاعیه های اشتغال و کارورزی
وزارت صنعت، معدن و تجارت
جذب نیروی کارورز دوره دکتری

موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت به منظور تقویت و توسعه ارتباطات و تعاملات موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی به عنوان بازوی پژوهشی وزارت صنعت، معدن و تجارت و نهاد سیاستگذاری وزارت متبوع، استفاده از ظرفیت‌های علمی دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی دوره دکتری به عنوان کاورز و مشارکت ایشان در انجام طرح‌ها و گزارش‌های مطالعاتی موسسه در دستور کار قرار دارد. لذا با توجه به نیاز این موسسه به استفاده از تخصص‌ حوزه‌های مدیریت بازاریابی، اقتصاد مالی، تجارت بین‌الملل، سیاستگذاری عمومی، مدیریت علم و فناوری و سیاستگذاری علم و فناوری به تعداد محدود،  دانشجویان (ترجیحا ترم‌های اول و دوم) علاقه‌مند در این زمینه آمادگی خود را از طریق ایمیل مرکز کارآفرینی به نشانی  karafarini.allameh@gmail.com اعلام نمایند.