دومین رویداد ملی استارتاپی در حوزه فناوری‌های توان‌بخشی برگزار می‌شود

شرکت فناور همیار مکانیک کوشا برگزار کننده رویداد است و ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه صنایع نرم و خلاق معاونت علمی و فناری ریاست‌جمهوری نیز از آن حمایت می‌کند.
دومین رویداد ملی استارتاپی در حوزه فناوری‌های توان‌بخشی برگزار می‌شود

دومین رویداد ملی استارتاپی در حوزه فناوری های توانبخشی توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب همزمان با روز جهانی معلولین از ۱۳ الی ۱۴ آذر ماه با هدف حمایت از ایده ها و نیازها در حوزه تجهیزات سالمندان، معلولین و جانبازان بصورت مجازی برگزار می شود.

این رویداد با مشارکت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی ایران، دانشکده علوم بهزیستی و توانبخشی، مرکز تحقیقات جواد موفقیان دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده فنی دانشگاه تهران، دانشگاه جامع علمی – کاربردی رعد و شرکت همیار مکانیک کوشا برگزار خواهد شد.