آغاز به کار سومین دوره رویداد تخصصی کارآفرینی چکاوک

سومین دوره رویداد تخصصی کارآفرینی در حوزه علوم انسانی و اجتماعی چکاوک چهارشنبه 9 آبان ماه در صندوق نوآوری و شکوفایی آغاز به کار کرد.
آغاز به کار سومین دوره رویداد تخصصی کارآفرینی چکاوک

رویداد چکاوک با هدف آشنایی دانش آموختگان علوم انسانی با ادبیات کارآفرینی و ایجاد ارتباط متقابل بین فعالین اقتصادی و ایده پردازان در زمینه علوم انسانی برگزار می گردد .

این رویداد هفته اول در صندوق نوآوری و شکوفایی آغاز به کار کرد . در ابتدا دکتر گودرزی،رئیس مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی دانشگاه علامه طباطبائی در رابطه با این رویداد و اهداف آن سخنرانی کردند و پس از آن آقای محمد رضا قبادی ، مدیر عامل شتاب دهنده نوین تک سخنانی در رابطه با رویداد چکاوک بیان نمودند . در ادامه آقای محی سنیسل ، مدیر برنامه شتاب دهنده نوین تک و آقای امیر مداری ، مدیر توسعه کسب و کار در رابطه با استارتاپ ها واهداف آن  سخنانی را بیان نمودند . ادامه جلسه با برگزاری کارگاه های آموزشی و سپس بیان ایده های شرکت کنندگان و انتخاب ایده برگزار گردید.

هفته دوم این رویداد در کافه خرد مرکز رشد دانشگاه علامه طباطبائی و هفته آخر در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی برگزار خواهد گردید.