گزارش سومین دوره مسابقه سخنران حرفه ای

سومین دوره مسابقه سخنران حرفه ای در اردیبهشت 1397 برگزار شد
گزارش سومین دوره مسابقه سخنران حرفه ای

سومین دوره مسابقه سخنران حرفه ای مطابق هر سال در اردیبهشت 1397 ذیل برنامه های جشنواره فرصت های شغلی روشنا برگزار شد. در همین راستا سمینار آموزشی ای با عنوان فنون و تکنیک های سخنرانی در تاریخ 97/02/04 در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری توسط جناب آقای دکتر حسینی (رئیس هیئت مدیره شرکت ترنم آوای کاشان) برگزار گردید که شرکت در این سمینار امتیازی برای رقابت در مسابقه در نظر گرفته شد.

مرحله اول داوری این مسابقه در روزهای شنبه (8/2/97) و یکشنبه (9/2/97) در دانشکده مدیریت و حسابداری اجرا شد. در این مرحله تعداد 114 نفر از شرکت کنندگان حضور داشتند که با ارائه در مورد یکی از موضوعات زیر به رقابت پرداختند:

• برای تقویت و ارتقای برند دانشگاه علامه طباطبائی چه اقدامات و فعالیت هایی را پیشنهاد می کنید؟
  • اگر 50 میلیون تومان پول در اختیار داشتید در زمینه رشته تحصیلی که در آن درس می خوانید چه می کردید؟
  • دورنمای 10 ساله شغلی خود را چگونه بیان می کنید؟

از میان شرکت کنندگان تعداد ده نفر به مرحله نهایی راه یافتند. این افراد در تاریخ 17/2/97 مجدد به رقابت پرداخته و از میان آنها نفرات اول تا سوم انتخاب و در روز اختتامیه جشنواره معرفی شدند.
اسامی داوران:
سرکار خانم آسیه حاتمی (مدیر عامل شرکت ایران تلنت)
جناب آقای حسینی (رئیس هیئت مدیره شرکت ترنم آوای کاشان)
جناب آقای دکتر حقیقی کفاش (معاون اداری، مالی و دانشجویی دانشکده مدیریت و حسابداری)