کارگاه آموزشی برای چه کاری ساخته شده ام؟

۲۹ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۴۳۴ رویدادها و اطلاعیه ها
برگزاری کارگاه آموزشی با هدف آموزش برنامه ریزی مسیر شغلی و کارآفرینی بر مبنای تست MBTI در تمام دانشکده ها
کارگاه آموزشی برای چه کاری ساخته شده ام؟

کارگاه آموزشی برنامه ریزی مسیر شغلی و کارآفرینی بر مبنای تست MBTI توسط مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی دانشگاه به زودی در تمام دانشکده ها برگزار خواهد شد. اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی آَشنایی با مسیر شغلی کارمندی و مسیر شغلی کارآفرینانه، درک تناسب بین شغل و رشته تحصیلی، بررسی موفقیت ها و موانع پیش رو در شغل / کسب و کار خود در 10 سال آینده و تعیین تجربیات و مهارتهای جدیدی که در 6 و 18 ماه آینده باید آموخته شود، می باشد.

دوره اول این کارگاه آموزشی در روز دوشنبه مورخ 8 آبان 1396 ساعت 10 الی 12 در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه برگزار خواهد شد. زمان برگزاری این دوره در سایر دانشکده ها به اطلاع علاقمندان خواهد رسید. این کارگاه آموزشی ویژه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی و رایگان است. علاقمندان می توانند برای ثبت نام با شماره های 48392651 و 48392653 تماس حاصل نمایند.