رویداد ایکس پی فکتوری (فراتر از تجربه)

۰۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۹۹۴ رویدادها و اطلاعیه ها
جایی برای یادگیری از تجربیات رهبران و معلمان موفق کشورمان، 23 شهریور، پژوهشگاه فناوری و انرژی دانشگاه شریف
رویداد ایکس پی فکتوری (فراتر از تجربه)

ایکس پی فکتوری، فراتر از تجربه

زمانی که می خواهیم کاری را شروع کنیم، چه می کنیم؟ یا وارد حرفه ای شویم؟ یا حتی انتخاب قدم بعد زندگی!

از کسی که تجربه بیشتری دارد، سوال می کنیم.

هدف از برگزاری این رویداد ایجاد بستری است که رهبران و معلمان موفق جامعه‌مان داستان‌هایشان را به اشتراک بگذارند. کانالی برای همه‌ی کسانی که پر از انگیزه یادگیری هستند و رویایی در سر دارند تا پنجره ای برای دیدن از چشمان کسانی که تجربه پیمودن این مسیر را داشته اند و راهی را به سمت موفقیت پیموده اند، باشد؛ درست حرکت کنند و به موفقیت دست پیدا کنند. ایکس‌پی فکتوری 1.0 در مورد تــاب آوری (Resilience) است. به صورت ساده تر، در مورد اینکه این بزرگان چطور این مسیر را با تمام مشکلاتش توانستند، بپیمایند و عقب نشینی نکنند، یک گفت و گوی دو طرفه وجود خواهد داشت.

این رویداد در تاریخ 23 شهریور در پژوهشگاه فناوری و انرژی دانشگاه شریف برگزار می شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانید به سایت http://xpfactory.ir مراجعه نمایید