کارگاه آموزشی 24 گام راه اندازی کسب و کار

اولین جلسه کارگاه آموزشی 24 گام اساسی راه اندازی کسب و کار با حضور صاحبان ایده و متقاضیان استقرار در مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی برگزار گردید.
کارگاه آموزشی 24 گام راه اندازی کسب و کار

اولین جلسه کارگاه آموزشی 24 گام راه اندازی کسب و کار با حضور 20 نفر از دانشجویان در محل مرکز رشد واحدهای فناور علوم انسانی در روز شنبه مورخ 30 اردیبهشت 1396 برگزار گردید. در این دوره صاحبان ایده و علاقمندان به کارآفرینی و همچنین متقاضیان استقرار در مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی و مرکز رشد واحدهای فناور علوم انسانی حضور داشتند.

در ابتدا دانشجویان پس از معرفی و بیان ایده های خود 6 تیم را تشکیل دادند تا محتوای کارگاه به صورت کاربردی ارائه و اجرا گردد.

در ادامه مدرس دوره "جناب آقای روشنی" مفاهیمی چون شناخت مشتری، شایستگی رقابتی، خلق ارزش و بسیاری از مفاهیم ضروری در راه اندازی یک کسب و کار موفق را توضیح دادند.

این کارگاه آموزشی با ارائه مباحث کاربردی و اجرای کار تیمی برگزار گردید. همچنین جلسات دوم و سوم کارگاه در روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ 4 و 5 خرداد 1396 برگزار خواهد شد.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 48392651 الی 53 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: کارگاه 24 گام اساسی راه اندازی کسب و کار