مسابقه سخنران حرفه ای

• کمک به توسعه خلاقیت فردی در زمینه ایده سازی در حوزه‌ی علوم انسانی و اجتماعی

موضوعات سخنرانی داوطلبان

• ارائه یک ایده کسب و کار جدید در حوزه علوم انسانی

• پاسخ به سوال (اگر ۵۰ میلیون تومان پول داشتید در حوزه‌ی رشته‌ی تحصیلی خود چه می‌کردید؟)

• ارائه سابقه حرفه ای خود به کارفرما جهت استخدام

• اگرعرضه کننده یک کالا یا خدمات جدید باشید آن را برای فروش چگونه معرفی میکنید؟

شرایط و قوانین مسابقه

• از کلیه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی بدون محدویت رشته ای و مقطع تحصیلی ثبت نام صورت می گیرد.

• ثبت نام تنها به صورت حضوری و در مرکز کارآفرینی دانشگاه واقع در دهکده المپیک در دو روز در تاریخ های ۱۹ و ۲۰ فرودین ماه سال ۹۶ صورت می گیرد و به دلیل محدود بودن ظرفیت، اولویت با افرادی است که سریعتر اقدام به ثبت نام کرده اند.

• سمینار آموزشی در روز ۲۶ فروردین برگزار می‌شود که شرکت در آن برای داوطلبان، امتیاز ویژه به هنگام داوری مرحله اول به همراه دارد.

• تیم داوری مرحله اول متشکل از سه گروه دو نفره از اساتید هیئت علمی دانشکده مدیریت است که مسئولیت داوری  و انتخاب دوازده نفر راه یافته به مرحله نهایی مسابقه را بر عهده دارند.

• عدم حضور در  زمان تعیین شده برای مرحله اول داوری به منزله انصراف و حذف از مرحله نهایی مسابقه است.

• اسامی ثبت نام شدگان نهایی و زمان شرکت در مرحله اول داوری در روز ۲۲ فروردین در وب سایت دانشکده مدیریت و حسابداری بخش مسابقه سخنران حرفه ای جشنواره روشنا اعلام می گردد.

• در مرحله اول داوری، سوم و چهارم اردیبهشت در دانشکده مدیریت و حسابداری، همراه داشتن پرینت فایل ارائه (پاورپوینت) و ارائه‌ی آن به اساتید داور برای شرکت کنندگان الزامی است. ۱۲ نفر منتخب مرحله اول باید فایل ارائه مرحله نهایی خود را به همراه عکس پرسنلی خود حداکثر تا تاریخ ۸ اردیبهشت به آدرس ایمیل  roshana_atu@yahoo.com ارسال کنند.

• برندگان مسابقه سخنران حرفه‌ای سال ۹۵ (سه نفر برنده‌ی مسابقه و منتخب دانشجویان) امکان شرکت مجدد در مسابقه سخنران حرفه‌ای سال ۹۶ را ندارند.

• موضوع سخنرانی در مرحله اول و نهایی باید یکسان و در راستای یکی از موضوعات تعیین شده در مسابقه سخنران حرفه ای سال ۹۶ باشد. عدم رعایت این مورد به منزله حذف از فرایند داوری است.

• حداکثر مدت زمان ارائه در مرحله اول ۲ دقیقه و در مرحله نهایی ۳ دقیقه است.

• جوایز مسابقه به این شرح است: نفر اول سکه‌ی تمام بهار آزادی، نفر دوم نیم سکه، نفر سوم ربع سکه، و فرد منتخب از نگاه دانشجویان ربع سکه.

اطلاعات تماس

تلفن دفتر ارتباط با صنعت  دانشکده مدیریت: ۴۸۳۹۲۸۳۷