دومین جشنواره بین المللی نواوری و کسب و کارهای نوآورانه نوشیروانی (بینوکاپ ۱۴۰۲)

۰۳ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۹ کد : ۲۳۱۷۶ اخبار رویدادها و اطلاعیه ها

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در راستای توسعه زیست بوم نوآوری و کسب و کار دانشگاه و افزایش تعاملات صنعتی و دانش بنیان، اقدام به برگزاری دومین جشنواره بین المللی نواوری و کسب و کارهای نوآورانه نوشیروانی (بینوکاپ 1402) از تاریخ 28 تا 30 آبان ماه 1402 می نماید.
این جشنواره از بخش های زیر تشکیل شده است:
1)رویداد بینوکمپ در روزهای 9 الی 18 آبان ماه به مدت حداقل 6 روز، جهت تقویت مهارت ها و دانش تجاری سازی و توسعه کسب و کارهای ویژه نوآوران و شرکت های فناور و دانش بنیان به صورت مجازی و حضوری
2)هم اندیشی تعاملی بینوتاک در راستای تحلیل چالش ها و افق های پیش روی توسعه کسب و کارهای فناورانه و دانش بنیان
3)رویداد بینولانژ با هدف توسعه تعاملات مربی گری و مذاکرات صنعتی (B2B) بین طرح های برگزیده، مربیان و سرمایه گذاران
4)برگزاری رویداد نهائی بینوپیچ جهت تعیین گروه ها و طرح های برتر برای دریافت جایزه و معرفی به نهادها و گروه های سرمایه گذار
علاقه مندان می توانند  جهت اطلاع از فرآیند برگزاری جشنواره به سایت www.binnocup.nit.ac.ir مراجعه و یا با شماره های 35501132-011 و 09370117891 تماس حاصل نمایند.