برگزاری نمایشگاه آنلاین کار توسط شرکت دانشکار

برگزاری نمایشگاه آنلاین کار توسط شرکت دانشکار

شرکت دانشکار به عنوان مجری نمایشگاه دارای تجربه فعالیت ۵ ساله در زمینه ارتباط صنعت و دانشگاه است و تاکنون با برگزاری رویدادهای مختلف مانند نمایشگاه‌های کار، طرح‌های توانمندسازی شغلی و بوتکمپ‌های تخصصی زمینه معرفی بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو و فارغ‌التحصیل را به صنعت داشته است. تلاش دانشکار همواره ارائه فرصت‌های شغلی بدون نیاز به سابقه کاری است.

به استحضار می‌رسد، این شرکت ششمین نمایشگاه آنالین کارآموزی و استخدام خود را با هدف ارائه جدیدترین فرصتهای کارآموزی و استخدام در شرکت‌های معتبر از ۶ تا ۱۲ آذر ۱۴۰۰ با حمایت وهمکاری پارک فناوری پردیس و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می‌کند.

در ۵ دوره گذشته نمایشگاه‌های کار که به صورت حضوری یا آنلاین برگزار شده است در مجموع بیش از ۸۰۰ شرکت حضور داشته و در مجموع بیش از ۵۰۰۰ جایگاه شغلی ارائه شده است. از طرفی در این نمایشگاه‌ها بیش از ۸۰ هزار بازدیدکننده کارجو وجود داشته که در مجموع بیش از ۳۵ هزار رزومه برای شرکت‌ها ارسال شده است.