فراخوان هفتمین کنفرانس بینالمللی »بازیهای رایانهای؛ فرصتها و چالشها«

۲۱ مهر ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۸ کد : ۱۵۹۲۲ اخبار
فراخوان هفتمین کنفرانس بینالمللی »بازیهای رایانهای؛ فرصتها و چالشها«

پس از برگزاری موفق شش دوره‌ی کنفرانس بین‌المللی بازیهای رایانه‌ای؛ فرصت‌ها و چالش‌ها که به‌عنوان باسابقه‌ترین رویداد جامع پژوهشی مقاله‌محور کشور در این حوزه شناخته می‌شود، دانشگاه اصفهان با همراهی بنیاد ملّی بازی‌های رایانه‌ای در اسفندماه 1400 به‌صورت آنلاین میزبان هفتمین دوره‌ی این کنفرانس خواهد بود.

این کنفرانس در سه رویکرد فنی، علوم انسانی و هنر به بررسی علمی ابعاد مختلف صنعت-هنر-رسانه‌ی نوین بازیهای رایانه‌ای و فناوری‌های همبسته می‌پردازد و با برگزاری جلسات ارایٔه‌ی مقالات و رویدادهای جانبی متنوع از قبیل کارگاه‌های آموزشی، وبینارها و سخنرانی‌های کلیدی توسط متخصصین داخل و خارج کشور که با توجه به آنلاین بودن این دوره از رونق بیشتری برخوردار خواهد بود، محیطی برای گردهمآیی، شبکه‌سازی، تبادل نظریات و آراء فعالان مختلف حوزه‌ی باز‌ی‌های رایانه‌ای را فراهم می‌آورد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی : https://cgco2022.ui.ac.ir/fa/ مراجعه نمایید.