وبینار آموزش گام به گام جهت سرمایه گذاری در بورس

۳۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۶۷۱ اخبار رویدادها و اطلاعیه ها
آکادمی سرمایه‌گذاری دانایان پارس با نظارت مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌نماید.
وبینار آموزش گام به گام جهت سرمایه گذاری در بورس

ثبت نام از طریق‌: http://eventhouse.ir/product/abs

کد تخفیف ۵۰ درصدی برای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه علامه طباطبائی : allameh

بورس چیست ؟
قبل از آنکه به توضیح بورس بپردازیم، بهتر است ابتدا یادآوری کنیم که بازار چیست:

در مطلب بازار و انواع آن به توضیح مفصلی از بازار پرداختیم. اما در یک تعریف ساده، بازار مکانی هست که در آن خرید و فروش صورت می‌گیرد. هرگاه شرایطی برقرار شود که بین خریدار و فروشنده رابطه برقرار شود و معامله‌ای صورت بگیرد بازار تشکیل شده است. در بازار به‌طور کلی ۲ نوع دارایی مورد معامله قرار می‌گیرد:

الف- دارایی فیزیکی: دارایی هایی مانند: زمین، ساختمان و انواع کالا.

ب-دارایی مالی: دارایی‌های اسنادی مانند سهام و  اوراق مشارکت .

حالا با توجه به آنچه از بازار دانستیم، به تعریف بورس می‌پردازیم:

بورس نهاد سازمان‌یافته‌ای است که از جمله ارکان عمده و اساسی در بازار سرمایه محسوب می‌شود. کارکردهای اصلی آن به قرار زیر است:

مدیریت انتقال ریسک
شفافیت بازار
کشف قیمت
ایجاد بازار رقابتی
جمع‌آوری سرمایه‌ها و پس‌اندازهای کوچک برای تامین سرمایه مورد نیاز برای فعالیت‌های اقتصادی
در بازار بورس، کالاهای مختلفی مورد معامله قرار می‌گیرد و بر همین اساس بازار بورس به ۳ دسته کلی تقسیم می‌شود:

بورس کالا: بورس کالا، بازار متشکل و منسجمی است که تعداد زیادی از فروشندگان، کالای خود را عرضه و کالای مربوطه پس از بررسی‌های کارشناسی و قیمت‌گذاری توسط کارشناسان آن بازار، به خریداران ارائه می‌شود.در این بورس معمولا مواد خام و مواد اولیه مورد معامله قرار می‌گیرد. هر بورس کالایی را با نام کالایی که درآن معامله می‌شود می‌شناسند. مثلا بورس نفت، بورس گندم و… بورس کالا خود به بازار فیزیکی و بازار ابزار مشتقه تقسیم می‌شود.
بورس ارز: خرید و فروش پول‌های خارجی در این بورس انجام می‌شود. البته این نوع بورس در ایران فعال نیست.
بورس اوراق بهادار: در این نوع بورس دارایی‌هایی مانند سهام، اوراق مشارکت و …. مورد معامله قرار می‌گیرد.

سرفصل ها
  • معرفی برنامه و چشم انداز برگزاری دوره های بورسی توسط مدیر آکادمی سرمایه گذاری دانایان پارس
  • انواع بازارهای مالی
  • مقایسه بازارهای مالی
  • مزیت سرمایه گذاری در بورس از دید سرمایه گذار
  • مزیت سرمایه گذاری در بورس از دید سرمایه پذیر
  • معرفی بازار فرابورس
  • معرفی بازار بورس
  • مکانیزم معاملات چگونه است؟
  • مجمع چیست؟
  • انواع مجامع و ویژه گی های آن